Steun voor maar €5 jouw favoriete goede doel en win

Winkans 1 op 5

Jouw steun verdient een mooie winkans! Iedere trekking maak je daarom, terwijl je jouw doel of organisatie steunt, kans op mooie geldbedragen. Startlot heeft maar liefst een winkans van 1 op 5. Een mooie kans dat jouw lotnummer een van de winnaars is in de aankomende trekking. Win je een keer niet dan weet je dat jouw geld terecht komt bij jouw favoriete doel of organisatie. Zo win je eigenlijk altijd een beetje.

Acties

Het Startlot prijzenteam zorgt ervoor dat het prijzenpakket steeds groter en waardevoller wordt voor jou als loterijdeelnemer. Als wij groeien dan groeit onze prijzenpot direct mee! Zo werken we allemaal samen aan meer, mooiere en ook hogere geldprijzen. De winkans zal altijd ongeveer 1 op de 5 zijn. De kans op een prijs is en blijft dus groot. Voor iedere nieuwe deelnemer hebben we op dit moment een hele mooie actie: Je speelt nu tijdelijk de eerste trekking helemaal gratis mee, ongeacht het aantal loten waarvoor jij mee wilt spelen! Heel veel geluk en succes gewenst. 
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen