Steun voor maar €5 jouw favoriete goede doel en win

Steun Vier het Leven

Speel nu mee voor Vier het Leven om mensen met een hoge leeftijd in contact te brengen met elkaar, de maatschappij en het leven. 

Samen uit, samen genieten!

Mensen die een hoge leeftijd bereiken zitten veelal thuis. Zij verliezen zo gaandeweg het contact met anderen, met de maatschappij, met het leven. Stichting Vier het Leven zet zich samen met 1.900 behulpzame vrijwilligers al 15 jaar in om die verbinding te herstellen. De stichting organiseert culturele activiteiten voor kwetsbare ouderen waarbij alles is geregeld om zorgeloos te genieten. De Vier het Leven-vrijwilligers halen de ouderen thuis op en samen gaan zij naar een theatervoorstelling, de film, een concert of naar een museum. Gezellig op pad met een klein clubje mensen met dezelfde interesses waar je een avond lang bij hoort en waarmee je ongecompliceerd kunt genieten. Tijdens de pauze en na afloop is er alle gelegenheid om na te praten. Je beleeft alles echt samen!

Speel nu mee voor Vier het Leven om zoveel mogelijk geld op te halen voor de doelstellingen van Vier het Leven. Samen brengen we de oplossing dichter bij!

Genieten met elkaar!

Reacties van Vier het Leven-deelnemers:

“Je komt heel anders thuis. Je hebt wat meegemaakt en beleefd! In huis maak je normaal gesproken niet zoveel mee. En de weg ernaartoe is ook al zo leuk, het was weer een heerlijk uitje en altijd zo gezellig.” “Gisteren ben ik voor de eerste keer mee geweest. Ik was even nerveus maar werd al gauw op mijn gemak gesteld. Wat een enorme ervaring. Compliment voor de vrijwilligers. Alles was heel goed georganiseerd, ik heb genoten!”

Waar gaat het geld naartoe?

Wanneer je meespeelt voor Vier het Leven draag je bij aan:
  • Een betaalbaar cultureel aanbod waaruit ouderen zelf kunnen kiezen
  • Vermindering van gevoelens van eenzaamheid en het vergroten van het sociale netwerk van onze deelnemers
  • Het ontstaan van nieuwe vriendschappen
  • Meer dan 5.000 uitjes per jaar die inspireren, verrassen, verbinden en waar met veel plezier naar wordt uitgekeken
  • Uitbreiding van het aantal gemeenten waarin Vier het Leven actief is

Steun nu
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen