Steun voor maar €5 jouw favoriete goede doel en win

Wie zijn wij?

In samenwerking met Care-a-Lot, dé gezondheidsloterij van Nederland, dragen wij actief bij aan duurzame gezondheidszorg. Want iedereen verdient de beste zorg: jong en oud. Hoe doen we dit? Door een gezondheidsloterij te organiseren! Samen met onze deelnemers genereren we inkomsten voor vooruitstrevende doelen en organisaties binnen de gezondheidszorg. Wij zijn geen gewone loterij. Eerder een vernieuwend loterijplatform dat op een leuke en transparante manier fondsen werft voor projecten die het verschil maken voor een gezonder en vitaler Nederland.

Samen maken wij het verschil

De gezondheidszorg is aan het veranderen. Onderzoek naar levensreddende ziektepreventie- en behandelingen worden steeds meer afhankelijk van donaties. Dit terwijl de groep donateurs krimpt. Dit willen wij graag samen met jou veranderen met onze gezondheidsloterij! Als loterij-deelnemer heb je niet alleen een grote kans om mooie geldprijzen te winnen, maar de goede doelen en organisaties winnen altijd wanneer je meespeelt. Dat is de oplossing van Startlot. Jij doneert direct elke trekking aan het door jou gekozen doel. Daarnaast heb je een hoge winans van 1 op 5 en maak je kans op mooie prijzen.

Speel mee

Onze vergunning

Startlot is een gezondheidsloterij, georganiseerd onder de vergunning van FAIRSHARE Nederland. FAIRSHARE Nederland is een onafhankelijke loterijorganisatie die zich inzet om fondsen te werven voor doelen en organisaties in Nederland, door het organiseren van innovatieve, toegankelijke en spannende loterijen. FAIRSHARE is opgericht in 2015 door een team van ervaren loterijspecialisten.

Onderdeel van Care-a-Lot

Startlot is een onderdeel van Care-a-Lot, dé gezondheidsloterij van Nederland. Onze missie om de gezondheidszorg in Nederland te verduurzamen, want iedereen verdient de beste zorg. 

Meer over Care-a-Lot
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen