Steun voor maar €5 jouw favoriete goede doel en win

Steun het Nationaal MS Fonds

Onderzoekers weten nog niet hoe MS kan worden genezen. Daarom is het belangrijk om continu naar oplossingen te blijven zoeken. Jouw steun is daarbij onmisbaar.

Het Nationaal MS Fonds

Zolang MS niet stilstaat strijdt het Nationaal MS Fonds voor een beter leven voor mensen met MS, nu en in de toekomst. Dat doen we door:

  • Financiering van wetenschappelijk onderzoek;
  • Coaching, zowel fysiek als mentaal;
  • Voorlichting geven over MS;
  • De kwaliteit van zorg verbeteren.

Speel mee voor mensen met MS, want alleen met jouw steun kunnen we blijven zoeken naar oplossingen en ons inzetten voor een betere kwaliteit van leven.

“Ze denken dat die rollator niet van mij is.”


Mijn naam is Janneke Knol. Op mijn 19e kreeg ik de diagnose MS. Sindsdien is mijn leven ingrijpend veranderd.

Aan de buitenkant zie je niet dat ik MS heb. En als ik goed rekening hou met alles wat ik wil doen, dan kan ik veel. Ga ik een grens over, dan krijg ik klachten. Dan voel ik bijvoorbeeld mijn benen niet meer. Ze zijn dan veel te slap en te zwaar. Niet vooruit te krijgen. Daarom is het prettig om met een rollator te lopen. Soms denken mensen op straat dat ik die rollator van mijn oma heb gestolen. Dat-ie niet van mij is.

Er is geen oplossing voor MS.

Onderzoekers weten (nog) niet hoe MS ontstaat en hoe de ziekte te genezen is. Daarom moeten we blijven zoeken naar oplossingen en ons inzetten voor een betere kwaliteit van leven. Daarbij gaan we uit van de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Want alleen zo hou je de regie over je leven met MS. We willen in onderzoek grenzen verleggen en mensen met MS stimuleren om hun grenzen te verleggen.

Om dit te bereiken financieren we onderzoeken, projecten om de kwaliteit van zorg te verbeteren én ontwikkelen we coachingsactiviteiten en geven we voorlichting. Hiervoor is veel geld nodig. Speel mee voor het Nationaal MS Fonds met Care-a-Lot en help mee.

Steun nu
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10339 d.d. 26/09/2017

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen