Steun voor maar €5 jouw favoriete goede doel en win

Steun Borstkankervereniging Nederland en win

Borstkankervereniging Nederland maakt zich er sterk voor passende behandelingen, zorg en steun voor mensen die met borstkanker te maken hebben.

Borstkankervereniging Nederland

Jaarlijks krijgen in Nederland bijna 18.000 vrouwen en 130 mannen de diagnose borstkanker. Dat zijn alle inwoners van Zandvoort. Bijna 90% hiervan is 5 jaar na de diagnose nog in leven, maar er overlijden ieder jaar ook 3000 mensen aan de gevolgen van borstkanker. Dit zijn ongeveer 9 mensen per dag. Borstkankervereniging Nederland is er voor mensen die met borstkanker te maken hebben. Om te zorgen dat jij toegang krijgt tot goede zorg. Om je vragen te beantwoorden. Om je te steunen. Wij staan naast je, vlak achter je of pal voor je. Wat je ook nodig hebt. Wij zijn er.
Speel mee voor Borstkankervereniging Nederland en steun mensen die met borstkanker te maken hebben. Jouw bijdrage helpt om iedere patiënt de steun te geven die hij of zij verdient!  

Het verhaal van: 

Anouk

Anouk woont in Eindhoven met haar man, dochter van 13 en zoon van 11. Ze is 38 als ze in 2014 een knobbeltje in haar borst ontdekt. Al gauw volgen een borstsparende operatie, chemotherapie en bestralingen. Daarna nog eens vijf jaar hormoontherapie. De vooruitzichten waren goed, want er waren geen uitzaaiingen zichtbaar.

Wij maken ons sterk

Borstkankervereniging Nederland maakt zich er sterk voor passende behandelingen, zorg en steun voor mensen die met borstkanker te maken hebben. Wij werken er elke dag hard aan om de borstkankerpatiënt altijd en overal centraal te stellen.

Dat doen we door te helpen bij het organiseren van bijeenkomsten om elkaar te ontmoeten. Door praatgroepen, maar ook met praatmaatjes (één op één lotgenotencontact). We doen dit door alle ontwikkelingen, zoals nieuwe geneesmiddelen, en andere operatie-inzichten eenvoudig en begrijpelijk te delen met ieder die dat nodig heeft.

Wil jij bijdragen aan goede zorg voor borstkankerpatiënten?
Meld je dan nu aan en speel mee aan de Startlot Loterij!

Steun nu
De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen